Používáme cookies, abychom pro Vás zajistili, co možná nejlepší funkčnost našich stránek a usnadnili Vám jejich prohlížení. Více informací zde.

Prémiová vlasová kosmetika a parfémy - Exkluzivní péče o vlasy | Lvhair.cz | Napište nám, nebo zavolejte | tel: +420 605 937 407 | info@lvhair.cz

Placenta Vitae profesionální řada v péči o vlasy

17.07.2024

Pro všechny typy vlasů

Profesionální řada Placenta Vitae pro péči o vlasy a růst vlasů. Kompletní vlasová kosmetika, šampon, balzám, maska, tonikum na vlasy. Ideální ve společné kombinaci pro zaručený účinek. 

Pro všechny typy vlasů - zejména pro křehké, oslabené vlasy a pro vlasy se sklonem k lámání a vypadávání. Aktivní složky v extraktu z placenty poskytují hluboce regenerační účinek, který pomáhá stimulovat vlasové kořínky a obnovit biochemickou rovnováhu ve vlasové pokožce. Produkty PLACENTA VITAE pečují o pokožku hlavy tím, že jemně zvlhčují a posilují kořínky vlasů. Při pravidelném používání pomáhá snižovat vypadávání vlasů, štěpení a lámavost a podporuje růst vlasů.

Placenta Vitae vlasová kosmetika a péče o vlasy    

Placentální extrakt ve vlasové kosmetice je známý svými regeneračními vlastnostmi. Obsahuje bohaté zdroje aminokyselin, proteinů a vitamínů, které jsou prospěšné pro vlasy. Tento extrakt podporuje růst vlasů, zlepšuje celkovou kvalitu vlasů a posiluje je od kořene až po konečky. Díky svým hydratačním vlastnostem také pomáhá udržet vlasy pevné, lesklé a zdravě vypadající.

Panthenol ve vlasové kosmetice působí jako hydratační a regenerační složka, která posiluje vlasy a chrání je před poškozením. Díky svým vlastnostem dokáže panthenol proniknout do vlasového vlákna, zvýšit jeho pružnost a dodat mu lesk. Tato účinná látka také pomáhá redukovat lámavost vlasů a podporuje jejich růst. Své účinky projevuje i na pokožce hlavy, kde napomáhá ke zklidnění podráždění a snižuje suchost. Produkty s panthenolem jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají intenzivní péči o své vlasy.

Extrakt z kopřivy ve vlasové kosmetice má mnoho pozitivních účinků. Obsahuje hojivé a revitalizační látky, které pomáhají posilovat vlasy a podporují růst vlasů. Díky svým antioxidačním vlastnostem chrání vlasy před škodlivými vnějšími vlivy a napomáhá k regeneraci poškozených vlasů. Kopřiva také podporuje zdravou pokožku hlavy, čímž napomáhá k prevenci lupů a dalších problémů s pokožkou hlavy.

Ovocné výtažky z Capsicum Annum jsou bohaté na vitamíny a minerály, které mají prospěšný vliv na zdraví vlasů. Tyto výtažky stimulují oběh krve a podporují růst vlasů. Díky svým antioxidačním vlastnostem pomáhají chránit vlasy před škodlivými vnějšími faktory a redukují nadměrnou produkci kožního mazu. Navíc posilují vlasy a napomáhají k jejich hydrataci.

Díky více než desetiletým zkušenostem v oboru péče o vlasy jsme vyvinuli profesionální vlasovou řadu Placenta Vitae. Naše produkty jsou optimalizované tak, aby nejen pečovaly o zdraví vlasů, ale také o pokožku hlavy. Věříme, že kvalitní péče a správná úprava vlasů jsou klíčové pro jejich krásu a celkový estetický dojem.

Placenta Vitae nabízí luxusní kosmetiku pro péči o vlasy, která je vysoce profesionální a efektivní. Naše produkty jsou navrženy s důrazem na přirozenost a kvalitu ingrediencí. Využíváme přednosti moderních technologií spojených se starodávnými recepturami, abychom dosáhli optimálního účinku na vaše vlasy.

Jednou z hlavním priorit Placenta Vitae je podpora růstu vlasů. To je obzvláště důležité pro ty, kteří trpí problémy s padáním vlasů nebo malou hustotou vlasů.

Rubriky blogu


 

YjE1Y